Ariana dla WS | Blogger | X X

2017. 04. 27.

Olvadó jég





ÚJRA NYITVA. Ezt ünnepeljük is meg egy fic-kel, rendicsek? :)
Strici!Loki és prosti!Brielle, amit még anno Gwennek írtam a születésnapjára. (Remélem, még mindig tetszik, kedves!)
Update: Gwen kedves készített egy montázst. Köszönöm. *hug*



Legyünk őszinték: az utca rendkívül veszélyes hely volt, és ostoba volt, hogy azt hitte, megúsz egy hetet verés nélkül. A fél arca lilás színben pompázott, ráadásul a bordái is kegyetlenül sajogtak. Megállt az ismerős lakótömb előtt, és kis sóhaj után összeszedte magát, hogy felvánszorogjon a lépcsőn, a negyedik emeltre, hisz naná, egy hónapja járt itt utoljára, de a rohadt liftet még mindig nem voltak képesek megjavítani. Bekopogott. Utálta, hogy újra Natashánál kell kikötnie, feldagadt arccal, alaposan összeverve, de nem volt más, akihez fordulhatott volna (nem akart Shanellre még csak gondolni sem lehetőségként). Szerencsére a volt szeretője (jelenlegi egyetlen, és legjobb barátja) amint meglátta, egy szó nélkül megragadta a felsőjét, és behúzta a lakásba. 
- Ott kellene hagynod már ezt a munkát - leültette a kissé kopott, mélykék kanapéra, majd elővett egy csomag jeget és Brielle az arcához nyomta, az meg felszisszent, ahogy a víz belefolyt egy sebbe.
- Nem lehet, nem tudok másból megélni.
- De ez meg így tönkre tesz - a másik nő konokul hallgatott.
- Rendben, akkor legalább keress egy másik helyet. A most felbukkant konkurense nagyon erős alapokkal rendelkezik, és másként is bánik az - idézőjelet mutat -  alkalmazottjaival. Bejutni nem könnyű, de védelmet nyerhetsz vele.
- Jah. Csak beszólok Thanosnak, hogy bocsesz, de már nem akarok neked ribanckodni, leléptem, vagy hogy gondoltad? Ha eltűnök, biztos lehetsz benne, hogy megtalál. Főleg az után, ha megtudja, mit tettem a pincsijeivel - megfordítja a tasakot - Mellesleg honnan szerzed az értesüléseidet? Hátborzongató vagy a szó negatív és pozitív értelmében is.
Natasha elhúzta a száját és mellé ült.
- Nem te lennél, ha nem keresnéd a bajt, nem igaz?
Méltatlankodva húzta ki magát, amit a bordái egyáltalán nem díjaztak sőt, a sajgás határozott fájdalommá erősödött, hogy így fejezzék ki méltatlankodásukat a bánásmód ellen.
- Kikérem magamnak, legtöbbször a baj talál meg engem! - körülnéz - Clint merre van? Nem akarok gondot okozni. Mármint, ennél is nagyobbat.
A vörös egy lesújtó pillantással jutalmazta az idióta tématerelést, elvégre mind a ketten tudták, hogy Bartont a legkevésbé sem zavarná az ittléte, amire Brielle, csak egy fájdalmas mosollyal válaszolt. Ez a kapcsolatuk dióhéjban: Brielle elkövet vagy mond valami oltári faszságot, Natasha meg próbálta nem megfojtani, miközben segít neki. Nat végül megenyhült, és egy kis mosolyszerűséggel a szája sarkában óvatosan a barátja vállára hajtotta a fejét. Brielle felszusszant. A beálló csendet csak az elhaladó rendőrautók szirénázása és néhány részeg férfi kiabálása törte meg.
- Mondtam már, hogy igazán bájos környéken laksz?
- Minden egyes alkalommal.
Nevetnek.

***

A Jéghegység nevű szórakozóhely külleme és ízléses belseje, egyre növekvő hírneve és bevétele Lokit kellemes elégedettséggel töltötte el. Sokat dolgozott, hogy odajusson, ahol most van, de még boldogabbá tette a tudat, hogy ezzel nem egy ellenségének tett be. Természetesen ennek megfelelően nőtt az ellene összeesküvők száma is, ezért az ébersége egy pillanatra sem lankadhat. Thanost sokkal nehezebb lesz legyűrni, kapcsolatai, mind a politikusok, mind a maffia  körében olyan erőt képvisel, ami ellen óvatosan, türelmesen és rendkívül ravaszul kell fellépnie. De pont ebben volt a gyengéje: a kapcsolataiban. Ha sikerülne... Két határozott kopogás zökkentette ki a gondolataiból, és a gyönyörű, szőke és sokszor kegyetlen Amora, aki a lányok - és fiúk - felvételéért és igazgatásáért felelt, lépett be az ajtón.
- Remélem fontos dolog miatt zavartál meg, Amora kedves.
- Megérkeztek az újak, kérted, hogy szóljak.
- Ó - felállt és elhagyta a puccos, saját ízlése szerint berendezett irodát. Amora követte - Milyen a mostani felhozatal?
- Négy nő, egyetlen férfi. A férfi szőke, transzexuális.
- Akkor vele a húgod foglalkozzon. Ajánljátok be őt Victor Smith-hez, pont az esete. A nők?
- Két barna, egy fekete és egy vörös. Vékonyak, egy kivételével elég bögyösek. A deszka bi, és már tapasztalattal rendelkezik. Mindannyian tiszták.
Kiértek a hatalmas előtérbe. A fekete falakat kék és arany díszítéssel tették igazán egzotikussá.
- Hol volt eddig?
Amora megköszörülte a torkát.
- Thanosnál.
Loki megtorpant. Érezte, hogy itt a lehetőség, amire várt, szinte megrészegítette. A válla fölött hátravetette.
- Küld fel hozzám, holnap, ha végzett.
- Az irodádba?
- Nem. A szobámba.
A szőke nő féltékenyen szorította össze a száját, de bólintott.

***

Brielle elégedett mosollyal az arcán várakozott a főnök szobájában. Mindent feltett egy lapra, és úgy tűnik, hogy tarolni fog. Körülnézett a szobában. Olyan volt, mint egy hercegi lakosztály. Vagy inkább hercegnői, ha igaz, amit a munkaadójáról hallott rebesgetni. Már az első napon nem egy értékes információ került a birtokába, és ezek könnyen hozzájuttattathatják egy sokkal... előnyösebb pozícióhoz. Nyílt az ajtó, és belépett rajta egy férfi, a tartásából és a tekintetéből ítélve ő lesz az, akire itt várnia kellett. Hm... Nem is utolsó látvány, annyi szent. Azt hitte egy elhízott kopaszodó pasas, mint az utolsó ügyfele.
- Te vagy Brielle Dragonheart. Ez művésznév, vagy az igazi?
A nő hunyorított.
- Ez lényeges lenne?
- Nem - Loki nem bírt elfojtani egy mosolyt. Volt valami ebben a nőben, ami arra késztette, hogy megbocsássa neki a szemtelenségét. Pedig nem volt egy klasszikus értelemben vett szépség. Kis mellei voltak, keskeny, szinte férfias szája és kiálló, éles arccsontjai. (A szeme meg a legélénkebb zöld, amit valaha látott.) Megrázta a fejét. Mik jutnak eszébe. Elsétált mellette és elegánsan helyet foglalt a fotelban, háttal az ablaknak. Egy intéssel hellyel kínálta a nőt, de az egy kis fejrázással elutasította. - Ami számomra a lényeg, hogy igaz az, hogy előzőleg Thanosnál dolgoztál?
Brielle szeme megvillant, szája pedig huncut, de hideg mosolyra húzódott. Ez határozottan tetszett a férfinak.
- Maga is tudja, hogy igaz - közelebb lépett és lehajolt hozzá., Loki érdeklődve és kissé megbűvölten figyelte. Végigsimított az ingén és a nyakkendőjénél fogva magához húzta, a szájuk szinte összeért. - Megelőzöm a felesleges köröket, biztos vagyok benne, hogy a Maga ideje is drága. Igen, vannak információm Thanos... Ügyfélköreiről, hogy finoman fogalmazzak. Nem egy közülük, igen - sóhajtott - mocskos. Egyességet ajánlok. Nekem védelemre és pénzre van szükségem. Neked - Loki szeme megrebbent  a tegeződéstől, de nem szólt rá  - arra, amit tudok. Mi lenne, ha megkapnánk mindketten, amit akarnánk? - az utolsó szavakat a szájába lehelte és Loki a vágyától hajtva az ajkaira tapadt. Mélyen, akaratosan csókolta meg, majd a hajába markolt és elhúzta. Brielle szeme (milyen zöldek) szinte ragyogtak, a szája pedig megduzzadva és vörösen invitálta egy újabb csókra. Nem állt ellen és újra a szájára tapadt, miközben a nő kibújtatta az ingéből.
Később az ágyon feküdtek kissé izzadtan és lihegve. Loki Brielle felé fordult.
- Micsoda egy szajha vagy te - halkan nevetett. - Rávettél arra, amire eddig még egyetlen egy nálam dolgozó nőnek vagy férfinak sem sikerült.
Brielle szintén nevetve válaszolt.
- Szeretek kivétel lenni.

***

Lokinak szépen, lassan, de sikerült Thanos minden egyes kontaktját elintézni vagy így, vagy úgy, Brielle pedig ebben nagy szerepet játszott, jutalma pedig nem maradt el. Nem csak előkelő pozíciót sikerült elérnie, de még Loki szíve is az övé lett. És ez sokak szemében volt szálka, de Brielle-t nem olyan fából faragták, hogy ne tudna elbánni pár ellenetörővel, főleg most, hogy igazi hatalom volt a birtokában.

***

Natasha lerakta a teát és kényelmesen helyet foglalt. 
- Régen nem jártál itt. Látom, jobban megy a sorod - mosolygott. Brielle belekortyolt a saját forróitalába. 
- Sajnálom, hogy elhanyagoltalak. És most is sajnos azért jöttem, hogy a segítségedet kérjem.
Natasha felvonta a szemöldökét, amikor barátja egy táskát rakott az asztalra.

***

Az ujjai finoman masszírozták a mellét és Brielle hátravetett fejjel nyögött fel. Loki a nyakára tapadt, közben erősen mozgott benne, kíméletlen tempót diktálva. Végig csókolta a nyakát, az arcát és végül szenvedélyesen megcsókolta. Lassított és a nő arcára simította kezét. Brielle ránézett, kicsit kérdőn.
- Veszélyes vagy. Túl veszélyes - a torkára tette a kezét, de a nő nem mozdult - Meg kellene hogy öljelek. Itt vagy - egy kicsit rászorított - Itt vagy a fejemben, és nem tudlak kiűzni onnan. - Újra mozogni kezdett, még gyorsabban és erősebben - Belémetted magadat, mint valami parazita - sziszegte és az ajkába harapott. Brielle elmosolyodva a hajába markolt és megcsókolta.

***

Amora a fájdalomtól félőrülten nézte, ahogy minden lángolt és csak nevetett. Lehajolt és tiszta erőből arcon ütötte Lokit. Thanos holtan hevert a háttérben.
- Ha az enyém nem lehetsz, akkor senkié sem, megértetted? - sikoltotta. Ekkor bukkant fel Brielle, és egy gyors mozdulattal kitörte a nyakát. Kiszabadította a párját, majd gyorsan elhagyták az égő épületet.

*** 

Loki és Brielle a sarkon álltak, és nézték, ahogy a Jéghegység-et elemésztik a lángok, hiába küzdöttek a tűzoltók olyan kitartóan. A férfi haja megpörkölődött, és az arcán egy csúnya horzsolás látszódott, de a párja sem nem nézett ki jobban. A nő remegett a hidegben és meredetten bámult maga elé. Mindennek vége volt. Thanosnak is, de legfőképpen az eddigi óvatosan felépített, de boldogságban teljes életüknek.
- Loki - Brielle lágyan fogta meg a karját - Mennünk kell. Most. Natashánál vannak a vésztartaléknak félrerakott pénz és az útlevelek. Minden rendben lesz.
Loki bólintott, majd egy utolsó pillantás után eltűntek a havas éjszakában. Többet senki sem hallott róluk. Ahogy Natasha Romanoffról és Clint Bartonról sem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése