Ariana dla WS | Blogger | X X

2017. 06. 29.

Gyász




Régen írtam Thorkit. Ideje van. One-shot.
Gwennek. <3
(Vissza kell rázódnom ezekbe.)

pic from tumblr





Loki

vad, szeszélyes, mint a folyók áradatkor, nem hódol be, nem nyugszik. Szemei jégkékek, zárkózottak, és Thor, minden igyekezete ellenére sem tudja megérteni, hogy mi lapul mögöttük.

Loki

haja éjsötét, végtelenül puha az ujjai között, olyan puha, mint az ajka. Elhúzódik, Thor vágyódóan kap utána, de testvére egy gúnyos mosoly után eltűnik.

Loki

kínzó fájdalom, düh és gyötrődés. Ellöki Thor kezét, mikor az vigasztalni akarja, és otthagyja. Bátyja lemondóan néz utána.

Loki

lát dolgokat, amiket Thor nem érthet, nem tudhat, nem tudhatja, milyen érzés, meg nem született és elvesztett gyermekekre, kedvesekre emlékezni, mekkora teher gyászolni, soha el nem múlóan. Vannak éjszakák, mikor csak ül az ágyon, a semmibe mered, ismeretlen neveket suttog, nőkét, férfiakét, és sír.

Thor

néha kihallja a saját nevét közülük.

Thor

nevetése visszhangzik a falakról és Loki mellkasában, fejében. Bátyja szemei ráragyognak, őt keresik a tömegben, de sokszor nem találják.

Thor

kitartó, csak harcol, halad, előre a diadalért, Asgardért, az atyjáért, a szerelemért, Lokiért. Mellkasát dárda fúrja át, hátában nyílvesszők. A Mjölnir kiesik a kezéből.

Thor

halott.
és Loki nem tud ellene tenni semmit

2 megjegyzés:

  1. What have you done *Within Temptation starts playing*
    Ez a történet egy angol szóval írható le igazán jól: haunting. Titokzatos, kevéssel sokat mondó, rövid és mégis teljes egész.
    "Loki

    lát dolgokat, amiket Thor nem érthet, nem tudhat, nem tudhatja, milyen érzés, meg nem született és elvesztett gyermekekre, kedvesekre emlékezni, mekkora teher gyászolni, soha el nem múlóan. Vannak éjszakák, mikor csak ül az ágyon, a semmibe mered, ismeretlen neveket suttog, nőkét, férfiakét, és sír."

    Én is sírok! Ez a rész különösen torkon ragadott. Elképesztően kísértetiessé tette a történetet, és a végkifejlettel együtt... sokkoló. Alig tudok értelmesen kommentelni. Nagyon, nagyon örülök, hogy visszakacsintottál a pároshoz, hihetetlenül a kezedre játszanak.
    Köszönöm! ;u;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SIS! *attack hug*
      Nagyon örülök, hogy tetszett, köszönöm, hogy elolvastad és írtál is hozzá! Akartam már alkotni valamit, amiben nem az én kis OC-m van, és na. Thorki. Mert THORKI! És ha Thorki, akkor angst.
      Még egyszer köszönöm a kritikádat!

      Törlés